Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δεν ενισχύεται με μεταθέσεις η Αστυνομική υπηρεσία Ξάνθης

Δεν ενισχύεται με μεταθέσεις η Αστυνομική υπηρεσία Ξάνθης

0

Απογοήτευση και πικρία από τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης

Επιμένουν στην ανάγκη στελέχωσης και ξεκινούν κύκλο επαφών με τις τοπικές αρχές

Η Συνδιακαλιστική Κίνηση Αστυνομίας Ξάνθης σε επιστολή της στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.),όπως επίσης και στα μέλη Σ.Κ.Α. Ξάνθης αναφέρει διαμαρτύρεται για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του συμβουλίου μευταθέσεων, αναφέροντας: «Το ‘’κράτος των Αθηνών’’ κυριάρχησε έναντι της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και έναντι του θεσπισμένου κώδικα μεταθέσεων των αστυνομικών, τον οποίο η φυσική ηγεσία απαξίωσε με την απόφαση της αυτή».

Υποστηρίζει δε, για άλλη μια φορά, σε ακόμη πιο έντονο τόνο πως είναι αδήριτη ανάγκη να αντιδράσουν συλλογικά προς τους προϊσταμένους τους, υπογραμμίζοντας: «τα προβλήματα της Περιφέρειας μάλλον δεν πουλάνε ή οι πολίτες των εκλογικών περιφερειών της χώρας πλην αυτής του Νότιου τομέα των Αθηνών δεν αξίζουν την ίδια αστυνόμευση. Τα προβλήματα της επαρχίας και συγκεκριμένα της Ξάνθης πλείστα και χιλιοειπωμένα προς όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους».

Καλεί την πολιτική ηγεσία να απολογηθεί στους πολίτες της Ξάνθης σε περιστατικά κλοπών, κυκλοφοριακού χάους, όταν δεν θα μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια και επιπροσθέτως και στους αστυνομικούς της Αττικής που ήλπιζαν να γυρίσουν στην Ξάνθη, την πατρίδα τους.

Επαφές ξεκινά η Σ.Κ.Α Ξάνθης με τοπική διοίκηση και με λοιπούς φορείς

Τέλος, η Συνδικαλιστική Κίνηση,επισημαίνει: «Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι δεν θα ενισχυθεί η διεύθυνση μας με αστυνομικούς ενήργησε άμεσα, ζητώντας συνάντηση από του κύριο υπουργό, την οποία μας αρνήθηκε ο ίδιος, δηλώνοντας αναρμόδιος για τις μεταθέσεις, αλλά ο ίδιος υπόσχεται ενίσχυση με αστυνομικούς κατά καιρούς. Αμέσως μετά η Ένωση εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της συναντήθηκε με τον κύριο Αρχηγό, παρουσία και της προέδρου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης, όπου εκεί παρά τα όσα επιχειρήματα παρουσιάσαμε, παρά τα όσα νούμερα αναλύσαμε, δεν έτυχε να εισακουστούμε και λάβαμε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ». Συνεπώς, προβλέποντας μία επικείμενη διάλυση καλούν: «Οφείλουμε να  δράσουμε συντεταγμένα και να ακουστεί η φωνή μας στην Αθήνα, ζητώντας τους να πράξουν τα αυτονόητα και να μας δώσουν τα εφόδια για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την πόλη μας, τους δικούς μας ανθρώπους. Για τους λόγους αυτούς το διοικητικό συμβούλιο της Σ.Κ.Α. Ξάνθης θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο επαφών αρχικά με την τοπική διοίκηση για την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του προσωπικού και κατόπιν συναντήσεις με διαφόρους φορείς της πόλης, ζητώντας και από αυτούς να παρέμβουν και να ενώσουν την φωνή τους μαζί με την δική μας, για να ακουστούμε στην Αθήνα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…