Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χοιρινό με μανιτάρια και μουστάρδα

Χοιρινό με μανιτάρια και μουστάρδα

0

-500 γρ. χοιρινό ψαχνό, κομμένο σε λωρίδες

-1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

-1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένo

-4 κ.σ. ελαιόλαδο

-6 μεγάλα λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

-150 γρ.γραβιέρα

-1 φλ. χυμό λεμονιού

-½ φλ. Μουστάρδα

-αλατοπίπερο

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτετε το χοιρινό.

Σοτάρετε ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύετε και μετά από λίγο προσθέτετε τα μανιτάρια.

Στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά.

Προσθέτετε περίπου μισό λίτρο νερό, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας. Όταν είναι έτοιμο το φαγητό, προσθέτουμε τη γραβιέρα σε κύβους και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ με Κεμπάπ Σόγιας και μανιτάρια

– 250 γρ. Σόγια Κεμπάπ – 2 μαρούλια – 1 ματσάκι άνηθος – 1 ματσάκι…