Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε πέντε ακόμη διακινητές στην ΑΜΘ

Χειροπέδες σε πέντε ακόμη διακινητές στην ΑΜΘ

0

Δύο οδηγοί νταλίκας μετέφεραν χωρίς άδεια 22 άντρες και δύο οδηγοί ΙΧ ακριβώς τους μισούς!

Συνελήφθησαν την Τετάρτη σε περιοχές της Ροδόπης, της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, πέντε  διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Μία σύλληψη διακινητή επί της Εγνατίας Κομοτηνής-Ξάνθης

Στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν άντρα, διότι οδηγώντας νταλίκα μετέφερε παράνομα δέκα  μη νόμιμους μετανάστες.

Οκτώ μη νόμιμους μετανάστες σε ένα ΙΧ βρήκαν οι αστυνομικοί των Αβδήρων

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων εντοπίσθηκε ένα ακινητοποιημένο ΙΧ και συνελήφθη ο οδηγός του, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του οχήματος.

Δύο συλλήψεις σε υπόθεση διακίνησης στον Έβρο

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών συνέλαβαν δύο άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

12 μη νόμιμοι μετανάστες κρυμμένοι στην καρότσα νταλίκας στην Εγνατία

Στην τέταρτη περίπτωση, επίσης το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης– Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κομοτηνή: Γυναίκα «βούτηξε» 6.000 ευρώ από σπίτι ηλικιωμένου

Συνελήφθη την επόμενη μέρα Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κομοτηνή, από αστυνομικ…