Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χείρα βοηθείας για την υγειονομική κάλυψη των Γιορτών Παλιάς Πόλης από την Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης

Χείρα βοηθείας για την υγειονομική κάλυψη των Γιορτών Παλιάς Πόλης από την Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης

0

Σε πλήρη ετοιμότητα η ομάδα έξω από τον « ΚΗΠΟ» και περιπολίες εθελοντών καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. Παρείχαν φροντίδα σε δέκα συνανθρώπους μας

Η Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων Ξάνθης, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2022 συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη με ικανοποιητικό αριθμό εθελοντών. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ξάνθης κάλυψε με επιτυχία τον οριοθετημένο χώρο που της ανατέθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

Κατά την διάρκεια των γιορτών Παλιάς Πόλης από 3.9.22 έως 10.9.22 υπήρξε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και συνδημοτών και η ομάδα ήταν σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών επειγόντων περιστατικών.

Η παρουσία της ήταν σε καθημερινή βάση, έχοντας όπως και τα προηγούμενα έτη κεντρικό σταθμό πρώτων βοηθειών έξω από τον « ΚΗΠΟ» στην πρώτη γέφυρα του « Κόσυνθου » όπου δόθηκε φροντίδα Πρώτων Βοηθειών σε 10 συνανθρώπους  με περιπτώσεις όπως: θλαστικά τραύματα μικρής έκτασης, εκδορές, διαστρέμματα.

Τέλος, σημειώνεται πως καθ’ όλη την διάρκεια των γιορτών δύο περίπολοι εθελοντών ( δύο ή τριών ατόμων ) κάλυπταν τον οριοθετημένο από τον Δήμο χώρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…