Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Άμεση στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ζητούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί

Άμεση στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ζητούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί

0

Επιστολή προς τους τρεις βουλευτές του νομού, ώστε να ενισχυθεί το προσωπικό κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του Οκτωβρίου

Η ΣΚΑΝΞ εκτιμά ότι θα υπάρξουν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης το χειμώνα, με κρίσιμο παράγοντα την ενεργειακή κρίση

Επιστολή προς τους βουλευτές του νομού απέστειλε η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, με σκοπό να ζητήσει την παρέμβασή τους, ώστε να ενισχυθεί με στελεχιακό Δυναμικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης. Όπως μάλιστα τονίζουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί μεγάλο μέρος της δύναμης πλησιάζει τα όρια συνταξιοδότησης, ενώ εκτιμούν ότι οι ανάγκες αστυνόμευσης θα είναι αυξημένες το χειμώνα, με κρίσιμο παράγοντα την ενεργειακή κρίση.

Η επιστολή προς τους βουλευτές αναλυτικά αναφέρει: «Διανύοντας ήδη τα μέσα του Σεπτέμβρη και όλοι οι πολίτες της χώρας καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες από άποψη ακρίβειας, εμείς ως Έλληνες αστυνομικοί οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουμε για ακόμη μια φορά τον όρκο που έχουμε δώσει για να υπηρετούμε τον πολίτη.

Επειδή τα μελλούμενα προδιαγράφονται δυσοίωνα, εκτιμώντας ότι η εγκληματικότητα θα παρουσιάσει έξαρση, φοβόμαστε πως ανάλογη εικόνα θα υπάρξει και στη πόλη μας, με τα ήδη πολλάκις αναφερθέντα προβλήματα να επιβαρύνουν τα προαναφερόμενα. Συγκεκριμένα, οι καθημερινές κλοπές στον νομό μας, οι αναρίθμητες περιπτώσεις λαθροδιακίνησης που στερούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης μας από την αστυνόμευση της πόλης και των οικισμών, ο μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας οι οποίοι ηλικιακά είναι πάνω από τα όρια συνταξιοδότησης και αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν αλλά και ο φόβος για νέα επεισόδια στον Έβρο, μας υποχρεώνουν για ακόμη μια φορά να απαιτήσουμε από την φυσική και πολιτική μας ηγεσία περαιτέρω ενίσχυση, καθώς δεν επαρκούμε.

Για την αναγκαιότητα όμως της επαρκούς αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή μας που αξίζει ο κάθε Ξανθιώτης και την ικανοποιητική απόδοση και λειτουργία των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ξάνθης, απαιτείται η ενίσχυση της Διεύθυνσής μας, με ικανό αριθμό Αστυνομικών κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του Οκτωβρίου.

Εμείς, πιστοί στις υποχρεώσεις μας, συνεχίζουμε να εκτελούμε στο ακέραιο τα καθήκοντά μας, φέροντας σε πέρας την αποστολή μας.

Από εσάς περιμένουμε να αναπτύξετε την πολιτική εκείνη βούληση που απαιτείται και να πιέσετε προς πάσα κατεύθυνση για να υπάρξει η ανάλογη ενίσχυσή μας προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συμβαίνει τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο δρόμο της “Θηλιάς” προς Κένταυρο

Δεν απειλούνται οι οικισμοί Κένταυρος και Αχλάδια   Επιχειρούν επτά οχήματα με 15 πυρ…