Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αλεξανδρούπολη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Αλεξανδρούπολη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη

0

Με το γνωστό κόλπο της διενέργειας ελέγχου από «υπαλλήλους» της ΔΕΗ την έπεισαν να συγκεντρώσει χρυσαφικά-τιμαλφή, τα οποία και αφαίρεσαν

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις άντρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη.

Οι άνδρες, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, όπου ο ένας, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε στο σπίτι της και με το πρόσχημα να ενεργήσει έλεγχο στον πίνακα ρεύματος της, την έπεισε να συγκεντρώσει χρυσαφικά–τιμαλφή και να τα αποκρύψει σε άλλο μέρος του σπιτιού της.

Στη συνέχεια και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε τα χρυσαφικά-τιμαλφή, και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του που τον ανέμεναν έξω από το σπίτι.

Στη κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά–τιμαλφή τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη γυναίκα να κλέβει δίκυκλη μοτοσικλέτα

Αναζητείται ο συνεργός της Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024…