Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1,4 εκ. ευρώ η μελέτη για ολικό «λίφτινγκ» στην Στέγη Γραμμάτων  

1,4 εκ. ευρώ η μελέτη για ολικό «λίφτινγκ» στην Στέγη Γραμμάτων  

0
stegi grammaton

Καθορίστηκε και εγκρίθηκε  η διαδικασία διαπραγμάτευσης για το έργο της πεζογέφυρας Κιμμερίων

 

Επιλογή αναδόχου για τα αντιπλημμυρικά έργα στους οικισμούς Δαφνώνα, Νεοχωρίου & Μ. Εύμοιρο» –  Πρόληψη ενός ατόμου για αρχειοθέτηση

 

Μέσα στο Φθινόπωρο θέλει η δημοτική αρχή να ξεκινήσει η κατασκευή τη πεζογέφυρας Κιμμερίων. Για το  λόγο αυτό θέτει  ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα που έχει ως καταληκτική ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών στις 30 Σεπτεμβρίου.

Καθορίστηκε και εγκρίθηκε  η διαδικασία διαπραγμάτευσης για το έργο της πεζογέφυρας Κιμμερίων

Στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής εγκρίθηκε η κατάρτιση των όρων της πρόσκλησης για την  έναρξης της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκειμένου να αναδειχθεί ανάδοχος για την κατασκευή του έργου της πεζογέφυρας Κιμμερίων. Ως καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσπαθειών έχει οριστεί η 30η Σεπτεμβρίου ενώ επίσης έχουν καθοριστεί η ημερομηνία κατάθεσης της εγγύησης. Να σημειώσουμε ότι ο δήμος προβαίνει στην διαδικασία διαπραγμάτευσης με πρόσκληση μετά από δύο διαγωνισμούς που απέβησαν άγονοι. Είναι η εγκεκριμένη διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο.

1.377.000 ευρώ για την μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Στέγης Γραμμάτων και  Καλών Τεχνών

Στα 1.377.000 ευρώ ανέρχεται ο προτεινόμενος προϋπολογισμός της μελέτης που αφορά την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Στέγης Γραμμάτων και Καλών Τεχνών. Να σημειώσουμε ότι ο πρώτος διαγωνισμός ήταν άγονος. Στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής εγκρίθηκε η επιλογή διαδικασίας, ορισμός κριτηρίων ανάθεσης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης που θα αφορά όλο το κτήριο.

Επιλογή αναδόχου για τα αντιπλημμυρικά έργα στους οικισμούς Δαφνώνα, Νεοχωρίου & Μ. Εύμοιρο»

Συγκροτήθηκε  Επιτροπή Διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου που θα εκτελέσει το  έργο υποδομών στους οικισμούς Δαφνώνα, Νεοχωρίου & Μ. Εύμοιρο» της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 850.000 ευρώ και αφορά παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία σε γεφύρια, κατάργηση επικίνδυνων ιρλανδικών διαβάσεων κ.λ.π.

Πρόληψη ενός ατόμου για αρχειοθέτηση

Σ’ ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα της Οικονομικής επιτροπής εγκρίθηκε η 10ης αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022 που είχε εγκριθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Επίσης εγκρίθηκε η υποβολή αιτήματος προς τον ΟΑΕΔ, για συμμετοχή στο πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55—67 με την πρόσληψη ενός ατόμου στο τμήμα αρχειοθέτησης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…