Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Πέμπτη συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

Την Πέμπτη συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

0

Η σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Φραγμάτων στην επικράτεια της ΠΑΜΘ, ανάμεσα στις τρεις επερωτήσεις του Χ. Τοψίδη

 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25-08-2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

 

Επερωτήσεις

  1. Θέμα: Καταχρηστική χρήση οχήματος από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δράμας. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης
  2. Θέμα: «Σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Φραγμάτων στην επικράτεια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης
  3. Θέμα: «Παραχωρήσεις δημοσίας γης στην Π.Ε Έβρου». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Τροποποίηση Προγράμματος Δράσης ΠΑΜΘ έτους 2022
  2. Έγκριση των όρων της Διαπιστωτικής Πράξης (όπως το συνημμένο σχέδιο) για τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (Ε. Μ. Δ.), από και προς τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, για το σχολικό έτος 2022-2023, με μέσα μεταφοράς των εταιρειών: Α. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕ Β. ΚΤΕΛ Ν. ΕΒΡΟΥ Α.Ε. καθώς και όποιας άλλης εταιρείας προκύψει και πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις του εν λόγω τρόπου μεταφοράς μαθητών με Ειδικά Μαθητικά Δελτία για το σχολικό έτος 2022-2023.
  3. Έγκριση για την έκδοση Απόφασης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης, στα πλαίσια του έργου «Μεταφορά βαρέως βιομηχανικού εξοπλισμού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στη ΒΙ. ΠΕ. Κομοτηνής επί οδών αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…