Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εννέα διακινούμενοι και ένας διακινητής

Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εννέα διακινούμενοι και ένας διακινητής

0

Ο διακινητής προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και το ΙΧ ανετράπη στα χωράφια. Οκτώ συνολικά οι διακινητές που συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο στη Θράκη

 

Συνελήφθησαν την 1/2-8-2022, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, οκτώ αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην αγροτική οδό Πέπλου,  αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν διακινητή να οδηγεί αυτοκίνητο έχοντας αναπτύξει ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής μετέφερε εννέα μη νόμιμους μετανάστες. Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, ο οποίος οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, στον οικισμό Παγούρια Ροδόπης,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πέμπτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Ιάμπολης  – Καρυδιάς, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να οδηγεί αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε φορτηγό που οδηγούσε ο δεύτερος διακινητής με το οποίο μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην έκτη περίπτωση, , στην επαρχιακή οδό Κοσμίου – Ιτέας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη γυναίκα να κλέβει δίκυκλη μοτοσικλέτα

Αναζητείται ο συνεργός της Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024…