Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε διαδικασία επιλογής αναδόχου για την πεζογέφυρα Κιμμερίων ο δήμος Ξάνθης

Σε διαδικασία επιλογής αναδόχου για την πεζογέφυρα Κιμμερίων ο δήμος Ξάνθης

0

Τίθενται προς έγκριση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Δρομολογείται προμήθεια με τίτλο «Παιδικός Χώρος Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης»

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «Παιδικός Χώρος Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης»

2.9η Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022

3.α) απόρριψη της από 12-052022 ένστασης της αναδόχου Εταιρείας ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ’ του έργου με τίτλο: « Αποκατάσταση οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Δήμου Ξάνθης» εργολαβία: « Αποκατάσταση βατότητας οδοστρωμάτων Δ.Ε. Σταυρούπολης» και β) την έγκριση του 1ου Α.Π.& του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του ανωτέρου έργου.

4.Έγκριση πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: « Κατασκευή πεζογέφυρας Κιμμερίων»

5.Απόφαση για τον αποκλεισμό ή όχι της εταιρείας «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» από την συνέχιση της διαδικασίας ανάθεσης της προμήθειας (διαγωνισμού) με τίτλο: «Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου κατάλληλων για να καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες του Δήμου Ξάνθης», σύμφωνα με την με αριθμό 247/2022 Πράξης του ΣΤ΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

6.Τροποποίηση της με αριθ. Υ01/2022 μελέτης με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης και επισκευής αντλητικών συστημάτων άρδευσης Δήμου Ξάνθης» λόγω κήρυξης άγονου του αρχικού διαγωνισμού.

7.Εξώδικος συμβιβασμός με τον κ. Μ.Τ. του Χ. και τον καθορισμό τιμήματος αποζημίωσής του.

8.Οικονομική ενίσχυση συλλόγων

9.Λήψη απόφασης για «Εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση εγκαινίων παλαιού Δημαρχείου στις 7-9-2022»

10.Λήψη απόφασης για «Εξειδίκευση πίστωσης και έγκριση φιλοξενίας αντιπροσωπειών αδελφοποιημένων πόλεων και Δήμων με τους οποίου έχουμε υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…