Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Όχημα διακινητή έπεσε σε δέντρο στον οικισμό Νίψας Έβρου

Όχημα διακινητή έπεσε σε δέντρο στον οικισμό Νίψας Έβρου

0

Δεν υπήρξε τραυματισμός. Πέντε συνολικά οι συλλήψεις διακινητών την Τετάρτη στην ΑΜΘ

 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, σε περιοχές του Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, πέντε αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν άνδρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες. Όπως προέκυψε ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι σε επαρχιακή οδό στο ύψος του οικισμού Κάλχα Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην τέταρτη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε δύο μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, καθώς επίσης όπως διαπιστώθηκε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 26-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στην πέμπτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι σε επαρχιακή οδό πλησίον του οικισμού Νίψας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει δύο μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε δέντρο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και επιπλέον όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 27-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας του είναι πλαστές.

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…