Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Λεύκιππος καλωσόρισε τον Βασίλη Τζίμη

Ο Λεύκιππος καλωσόρισε τον Βασίλη Τζίμη

0

Συνεχίζει η συνεργασία με τον Βασίλη Δεληγιάννη την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

 

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Τζίμη που θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βασίλης Τζίμης γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1996 και αγωνίζεται στη θέση του play maker έχοντας πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών (Α2, Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία).

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε Τερψιθέα, ΓΣ Μίλων, ΓΣ Περάματος Ερμής, Παναξιακό, Εθνικό, Γλαύκος, Σφήκα Αμαλιάδας και Παναχαϊκή.

Ο 26χρονος γκαρντ χαρακτηρίζεται για τις ηγετικές του ικανότητες καθώς του αρέσει να δηλώνει παρών σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού αλλά και την εργατικότητα του στις καθημερινές προπονήσεις.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο Βασίλη Δεληγιάννη που φοράει τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Βασίλης ανδρώθηκε μπασκετικά στον Αρίωνα Ξάνθης για να έρθει στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και να αναδειχθεί πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και 5ος Πανελληνιονίκης στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Το πρώτο μισό της σαιζόν 2021-2022 συμμετείχε με την Σταυρούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για να επιστρέψει στην ομάδα μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Με το δυναμικό του παιχνίδι, την έφεση του στο ριμπάουντ αλλά και το ομαδικό πνεύμα που τον διακρίνει συνέβαλλε ώστε η ομάδα να κατακτήσει την 3η θέση στη βαθμολογία και να αναδειχθεί κυπελλούχος ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2021-2022.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…