Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μήνυμα από το 112 στην Ξάνθη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ως την Παρασκευή

Μήνυμα από το 112 στην Ξάνθη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ως την Παρασκευή

0

Καλούνται οι πολίτες να επιδείξουν προσοχή και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις

Προειδοποιητικό μήνυμα απέστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης το «112» στους κατοίκους της περιοχής Ξάνθης για την πιθανότητα εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνούς…) το επόμενο 48ωρο. Στο μήνυμα καλούνται οι κάτοικοι να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Το μήνυμα αναφέρει: ««Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ το πρωί της Τετάρτης αναφέρεται: «τοπικά αναμένονται έντονα και επίμονα φαινόμενα, δυνητικά επικίνδυνα για πλημμυρικά επεισόδια. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της φύσης μιας “ψυχρής λίμνης” σε συνδυασμό με τις πολύ υγρές και ασταθείς αέριες μάζες πάνω από την χώρα μας είναι προγνωστικά εξαιρετικά αβέβαιο ο χρόνος, η ακριβής ένταση και η τοποθεσία των φαινομένων»

Η κακοκαιρία προκαλεί ήδη προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…