Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λύση α λα Ρεάλ για τον ΑΟΞ προτείνει ο Μάκης Τζάτζος

Λύση α λα Ρεάλ για τον ΑΟΞ προτείνει ο Μάκης Τζάτζος

0

Την ανάληψη των χρεών του ΑΟΞ από το Δήμο Ξάνθης  προτείνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξανθιώτικης ομάδας Μάκης Τζάτζος, κατά το πρότυπο της Ρεάλ, προκειμένου να σωθεί η ομάδα και να παραμείνει ενεργή.

Την πρότασή του κατέθεσε ο Τζάτζος μέσω των social media και έχει ως εξής:

«Για το πρόβλημα του ΑΟΞ που είναι γνωστό σε όλους μας πλέον εδώ και καιρό και σε κάποιους τώρα, θα ήθελα να προτείνω κάτι χωρίς να ξέρω αν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Να αγοράσει τα χρέη της ομάδας ο Δήμος Ξάνθης παίρνοντας στην ιδιοκτησία του το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο της ομάδας και να πληρώνει ενοίκιο η ομάδα στον Δήμο μέχρι να ξεπληρώσει τα χρέη της από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει μια ισχυρή διοίκηση να τρέξει την ομάδα και την εταιρεία που δεν θα έχει χρέη. Το σενάριο αυτό έχει γίνει στην Ισπανία με την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και κάποιες ομάδες ακόμα, δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να γίνει εδώ, είτε βάσει νόμου είτε αν υπάρχει η βούληση γι’ αυτό.

Υ.Γ.1. Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε με ενδιαφέρει να συμμετέχω στην επόμενη μέρα, το μόνο που με νοιάζει είναι η σωτηρία της Ξάνθης…»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…