Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κύπελλο Ελλάδος: Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για την πρώτη φάση

Κύπελλο Ελλάδος: Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για την πρώτη φάση

0

Συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Άρης Πετεινού!

Σήμερα πραγματοποιείται η κλήρωση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου, με τη συμμετοχή αποκλειστικά ερασιτεχνικών σωματείων, δηλαδή των Κυπελλούχων των Ενώσεων της χώρας. Στην κληρωτίδα λοιπόν θα μπουν από την Θράκη για την Α’ φάση ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός, η Κυπελλούχος Έβρου, Αλεξανδρούπολης FC, αλλά και ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρης Πετεινού.

Η ΠΑΕ Ξάνθης θα μπει στην διοργάνωση από την Γ’ φάση μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League 2.

Η ομάδα του Πετεινού ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία της ώστε να είναι πανέτοιμη για να μετέχει στην διοργάνωση, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η διοίκηση του Συλλόγου θέλει η ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία ως Κυπελλούχος Ξάνθης και γιατί όχι, αν την ευνοήσει η κλήρωση να έχουμε και μια ιστορική πρόκριση.

Να σημειωθεί πως έδρα της ομάδας έχει δηλωθεί το γήπεδο του Πετεινού εκεί οπού μπορεί να αγωνιστεί στις δύο πρώτες φάσεις που συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των τοπικών ΕΠΣ.

Φυσικά στον Άρη Πετεινού που είναι και από τις ομάδες που είχαν μπει από τους πρώτους στο Αθλητικό Μητρώο δεν επηρεαζόταν από τα δεδομένα με την ΓΓΑ, και αναμένουν με ενδιαφέρον την κλήρωση ώστε να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στην Α’ φάση και αν φυσικά το νοκ άουτ παιχνίδι θα γίνει στην έδρα τους η θα κληθούν να αγωνιστούν εκτός.

Στην Α’ φάση θα λάβουν μέρος οι πενήντα τρεις (53) Κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ., μετά από κλήρωση θα προκριθεί μία (1) ομάδα άνευ αγώνα στην επόμενη φάση και οι υπόλοιπες πενήντα δύο (52) αφού κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια θα δημιουργήσουν είκοσι έξι (26) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκύψουν είκοσι έξι (26) νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος Ομάδα θα είναι αυτή που κληρώνεται πρώτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …