Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κατασχέθηκε ως κλεμμένο πολυτελές SUV στους Κήπους

Κατασχέθηκε ως κλεμμένο πολυτελές SUV στους Κήπους

0

Είχε δηλωθεί ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν από τις αρχές της Γαλλιάς. Εμφανώς πλαστό πιστοποιητικό κατείχε ο οδηγός

 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντας σε πολυτελές αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γαλλίας ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν, ενώ ο οδηγός του οχήματος κατείχε και υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα πιστοποιητικό του ανωτέρω οχήματος εμφανώς πλαστό.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το πιστοποιητικό, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…