Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κοκαΐνης σε επιχείρηση αστυνομικών της Δράμας

Κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κοκαΐνης σε επιχείρηση αστυνομικών της Δράμας

0

Συνελήφθησαν τρία άτομα. Εκτεταμένοι έλεγχοι για ναρκωτικά και στη Θάσο

 

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε περιοχές της Δράμας και της Θάσου, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, έξι άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και της Καβάλας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής εντοπίστηκαν δύο άνδρες να μεταβαίνουν με αυτοκίνητο σε περιοχή της Καβάλας, όπου σε εξωτερικό χώρο εναπόθεσαν μία συσκευασία με ναρκωτικά και συνέχισαν την πορεία τους με κατεύθυνση τη Δράμα. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “VERA”, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό  του οχήματος και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων.  Ακολούθως εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο τρίτος άνδρας, ο οποίος μετέβη στο παραπάνω σημείο εναπόθεσης των ναρκωτικών για την παραλαβή τους και συγκεκριμένα μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 10,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 22,7 γραμμάρια κοκαΐνης και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Δράμα οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία κατέσχεσαν.

Σε τέσσερις περιπτώσεις, σε περιοχές της Θάσου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τέσσερις άνδρες διότι κατείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβη, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κατασχέθηκε ως κλεμμένο πολυτελές SUV στους Κήπους

Είχε δηλωθεί ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν από τις αρχές της Γαλλιάς. Εμφανώς πλαστό…