Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γυναίκα μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες με ΙΧ

Γυναίκα μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες με ΙΧ

0

Εντοπίστηκε να κινείται επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής-Ξάνθης. Ακόμη τρεις διακινητές συνελήφθησαν την ίδια μέρα στη Θράκη

Συνελήφθησαν την 20/21-8-2022, σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ξάνθης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό στον ύψος του οικισμού Αρδανίου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας νταλίκα μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Κορνοφωλιάς Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι οδηγώντας βανάκι μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση,το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν μια γυναίκα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τέταρτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Κουφόβουνου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός- δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…