Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φωτιά μικρής έκτασης στο Δημαρχείο Καβάλας

Φωτιά μικρής έκτασης στο Δημαρχείο Καβάλας

0

Επίσπευση της έγκρισης της μελέτης από το ΚΑΣ για την επισκευή του κτιρίου ζητά ο δήμαρχος. Κατατέθηκε τον περασμένο Μάιο

Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχειακού Μεγάρου, η οποία κατασβέστηκε έγκαιρα χάρη στην επέμβαση των υπαλλήλων του Δήμου Καβάλας.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν άμεσα οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, προκειμένου να διερευνήσουν τα πιθανά αιτία εκδήλωσης της και να δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για τον καθαρισμό του χώρου και την απομάκρυνση των καμμένων αντικειμένων.

Με αυτή την αφορμή ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε: «Το εν λόγω συμβάν καταδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες για την επισκευή του Δημαρχείου Καβάλας, μέσα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.  Οι μελέτες τόσο για το Δημαρχείο Καβάλας, όσο και για κτήρια Vix και Μούτουλα, κατατέθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού, για να πάρουν τη σχετική έγκριση του ΚΑΣ, από τον περασμένο Μάιο. Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσω την επίσπευση των ενεργειών για την αναβάθμιση όλων των κτηρίων».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…