Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής συνελήφθη σε οικισμό της Ξάνθης

Διακινητής συνελήφθη σε οικισμό της Ξάνθης

0

Δύο ακόμη περιστατικά διακίνησης την ίδια μέρα εντοπίστηκαν στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακινητές συνελήφθησαν ακόμη στους δήμους Διδυμοτείχου και Αρριανών

Συνελήφθησαν στις 17/18-8-2022 σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Ροδόπης και Ξάνθης έξι διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Έβρος: Διακίνηση 11 μεταναστών με ΙΧ

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τετάρτης σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Σύλληψη διακινητή στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον δεύτερο άνδρα, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε παράνομα  πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Διακίνηση με φορτηγό στο δήμο Αρριανών

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της Τετάρτης σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών συνέλαβαν τον τρίτο άνδρα, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κι άλλος διακινητής συνελήφθη στην Εγνατία

Στην τέταρτη περίπτωση, επίσης το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν δύο ακόμα άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν παράνομα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Σύλληψη διακινητή από συνοριοφύλακες της Ξάνθης

Στην πέμπτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 17/18-8-2022 σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν ακόμα έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ, μετέφερε παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν πέντε οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, Ξάνθης, Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…