Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής «έπεσε» σε φανάρι προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη

Διακινητής «έπεσε» σε φανάρι προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη

0

Δε σημειώθηκε τραυματισμός. Δύο συνολικά τα περιστατικά διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών την Πέμπτη στον Έβρο

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική Οδό Συνόρων-Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX ένας διακινητής, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας εννέα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εθνική Οδό Συνόρων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Συνελήφθησαν σε Έβρο και Ροδόπη-Δύο συλλήψεις και σε περιοχές της Ξάνθης   Συνελήφθησ…