Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση δέκα μεταναστών με νταλίκα στην Εγνατία οδό

Διακίνηση δέκα μεταναστών με νταλίκα στην Εγνατία οδό

0

Σύλληψη και ενός ακόμη διακινητή μετά από καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

 

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Κάλχα – Ροδίτη,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας νταλίκα, μετέφερε δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…