Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακατατάξεις μετά την παραίτηση Παπαχρόνη από το δημοτικό συμβούλιο

Ανακατατάξεις μετά την παραίτηση Παπαχρόνη από το δημοτικό συμβούλιο

0

Καλείται να αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου ως πρώτος επιλαχών ο Στέλιος Αρσενίου

Σήμερα οι πρώτες συζητήσεις για τον νέο επικεφαλής στην «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

 

Αιφνιδιαστικά, αν και εν μέσω μιας μεγάλης δοκιμασίας λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο Γηροκομείο, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» Γιάννης Παπαχρόνης υπέβαλε την παραίτησή του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν διευκρινίστηκαν από τον ίδιο, ο οποίος έκανε αναφορά σε λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας, πάντως είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα δέχθηκε μεγάλη πίεση στο Γηροκομείο λόγω της διασποράς του κορωνοϊού και των θανάτων που σημειώθηκαν.

Με τη λιτή του επιστολή ο κ. Παπαχρόνης δε θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο αναμφίβολα με την απόφασή του οδηγεί σε νέες ανακατατάξεις το δημοτικό συμβούλιο, αφενός διότι μένει χωρίς επικεφαλής η παράταξη, αλλά και διότι αναπόφευκτα αναμορφώνεται η κίνηση των «4» της αντιπολίτευσης. Κι αυτό γιατί ως γνωστόν, ο κ. Παπαχρόνης που συμμετείχε σε όλες τις ενέργειες των τεσσάρων από τότε που αποφασίστηκε η κοινή κάθοδος στις επόμενες εκλογές, δεν είχε στην πραγματικότητα την υποστήριξη των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, οι οποίοι από πολύ νωρίς είχαν δηλώσει ότι δεν εκπροσωπούνται από αυτή την κίνηση.

Συνάντηση για τον ορισμό νέου επικεφαλής

Ως επιλαχών, τη θέση του αναλαμβάνει ο Στέλιος Αρσενίου, ο οποίος, όπως μας ενημέρωσε προτίθεται να αποδεχθεί τα νέα του καθήκοντα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο ίδιος με μακρά και δραστήρια παρουσία στα τοπικά δρώμενα, έχει διάθεση να προσφέρει και ιδέες αλλά και δουλειά, προκειμένου να αναδειχθούν κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα της περιοχής.

Τα μέλη της παράταξης πάντως, θα κληθούν να ορίσουν νέο επικεφαλής και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας θα συναντηθούν σήμερα, Σάββατο, προκειμένου να συζητήσουν για τον νέο αρχηγό της παράταξης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…