Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις 4ο Διήμερο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας» στην Αλεξανδρούπολη

4ο Διήμερο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας» στην Αλεξανδρούπολη

0

Στις 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου συναυλίες, εκθέσεις, χορογραφίες και πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 4ο διήμερο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας» με ελεύθερη είσοδο για όλους και όλες στις 31 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου 2022, με ώρα έναρξης 20:00, στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης (στο ύψος του Πάρκου «Αργώ»).

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό μέσα από ποικίλες δράσεις που αντιμάχονται τις έμφυλες ανισότητες, αποστέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών και συνακόλουθα υπέρ της ισότητας των φύλων. Συμπεριλαμβάνονται μουσικές συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, χορογραφίες, πλούσιο ενημερωτικό υλικό, έκθεση κόμικ, καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο Πάρκο «Αργώ», από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …