Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ 450.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στο δήμο Αβδήρων

450.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στο δήμο Αβδήρων

0

Εξασφαλίστηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το κονδύλι για τη βελτίωση των δημοτικών δρόμων της περιοχής

Ο Δήμος Αβδήρων, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι εξασφάλισε 450.000€ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων». Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση της γρήγορης και ασφαλέστερης πρόσβασης και κυκλοφορίας των διερχομένων προς τους οικισμούς του Δήμου και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «ευχαριστούμε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ν. Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αβδήρων και τα προβλήματα των δημοτών μας».

Για τη δέσμευση του ποσού είχε ενημερώσει λίγες ημέρες νωρίτερα ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, σημειώνοντας: ««ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό της καρδιάς μου Κώστα Καραμανλή – Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών – στον Διευθυντή του Γραφείου του και τους Συνεργάτες του, για την αμέριστη στήριξη και ανταπόκριση στα αιτήματα μου που αφορούν την Π. Ε. Ξάνθης.

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την Έγκριση δέσμευσης ποσού τετρακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ ( 450.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Π.Δ.Ε., διάθεσης ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασης της στο Δήμο Αβδήρων Νομού Ξάνθης για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».

Με την έγκριση αυτή κλείνει ένας κύκλος οικονομικής ενίσχυσης των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ευχαριστώ παρά πολύ και υπόσχομαι στη συνέχιση των προσπαθειών μου για το καλό του τόπου μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου ο Χρήστος Τρέλλης

Νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜΘ ο Σιδέρης Μιχαηλίδης   Με επιστολή του στο…