Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το road movie «Μαγνητικά πεδία» του Γιώργου Γούση στο Φλοίσβο της Αλεξανδρούπολης

Το road movie «Μαγνητικά πεδία» του Γιώργου Γούση στο Φλοίσβο της Αλεξανδρούπολης

0

Προσκεκλημένοι της προβολής θα είναι ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια, Έλενα Τοπαλίδου

Σήμερα, Τετάρτη 13/7 στις 10 το βράδυ στον Θερινό δημοτικό κινηματογράφο Φλοίσβος της Αλεξανδρούπολης θα προβληθεί  η βραβευμένη ελληνική ταινία «Μαγνητικά πεδία» με προσκεκλημένους στον Φλοίσβο τον σκηνοθέτη της ταινίας, Γιώργο Γούση, και την πρωταγωνίστρια, Έλενα Τοπαλίδου.

Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Γούση, ένα road movie με προορισμό την καρδιά. Η ταινία του Γιώργου Γούση «Μαγνητικά πεδία», που είχε ήδη τιμηθεί με 6 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, σάρωσε τα Ίρις κερδίζοντας 5 μεγάλες κατηγορίες.

Υπόθεση

Μετά την τυχαία συνάντησή τους φτάνοντας στην Κεφαλονιά, μια γυναίκα και ένας άνδρας αποφασίζουν να περιπλανηθούν μαζί στο νησί σε αναζήτηση του κατάλληλου μέρους να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί. Ένα συγκινητικό και τρυφερό road movie με μεγάλη καρδιά και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο της Έλενας Τοπαλίδου και του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, η χημεία μεταξύ των οποίων είναι… μαγνητική!

Κατά την διάρκεια των προβολών 7 κομίστες εκθέτουν στον χώρο του Φλοίσβου σκίτσα και εικαστικά εμπνευσμένα από την ταινία.

Διάρκεια: 78’

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…