Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ‘’Thinc’’:Έναρξη Α’ Κύκλου υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή και φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων

‘’Thinc’’:Έναρξη Α’ Κύκλου υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή και φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων

0

Μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα είναι ενεργή η διαδικασία υποβολής στην ιστοσελίδα thinc.duth.gr

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης ‘’Thinc’’, ανακοινώνει την έναρξη του Ά’ Κύκλου υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή και φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων.

Σκοπός της Θερμοκοιτίδας είναι η υποστήριξη της καινοτομίας και η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της επαγγελματικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων αλλά και της εξεύρεσης δικτύων χρηματοδότησης των νέων ιδεών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε:

-Φοιτητές και απόφοιτους των Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και των λοιπών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

-Εργαζόμενους του ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση ή να συμμετάσχουν σε συνεργατικό σχήμα – ομάδα θερμοκοιτιαζόμενων.

-Άνεργους καθώς και μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι διαθέτουν μια αξιόλογη και καινοτόμο ιδέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

-Πέραν των ανωτέρω ομάδων, τονίζεται πως οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, ή πολίτης χώρας μέλους της ΕΕ ή πολίτης τρίτης χώρας που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα, έχει δικαίωμα να αιτηθεί την υποστήριξή του από την Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα του ΔΠΘ.

Βασικά κριτήρια επιλεξιμότητας των αιτήσεων είναι τα παρακάτω:

-Τουλάχιστον ένα μέλος της επιχειρηματικής ομάδας να είναι έως 35 ετών.

-Η ομάδα να αποτελείται από 2 έως 5 άτομα.

Η Πρόσκληση και η Φόρμα Αίτησης για εισαγωγή στην Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Thinc βρίσκονται στην ιστοσελίδα thinc.duth.gr και η υποβολή των αιτήσεων θα είναι ενεργή μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχολικές εκδρομές: Έρχονται αλλαγές στη διαδικασία τροχονομικού ελέγχου

Σχετικό έγγραφο της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττας Μακρή στάλθηκε…