Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League 2: Δεν πήρε αδειοδότηση ούτε σε δεύτερο βαθμό η Ξάνθη

Super League 2: Δεν πήρε αδειοδότηση ούτε σε δεύτερο βαθμό η Ξάνθη

0

Απορρίφθηκε η έφεσή της όπως και του Ηρακλή

Το Δευτερoβάθμιο πειθαρχικό όργανο εξέτασε τους φακέλους που κατέθεσαν η Ξάνθη και ο Ηρακλής, προκειμένου να αποκτήσουν αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο οι φάκελοι και των δύο ομάδων κρίθηκαν ανεπαρκείς και δεν πήραν άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ που δεν θα καταθέσουν έφεση ή απορριφθεί σε δεύτερο βαθμό θα τiμωρηθούν με πρόστιμο 10.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να πάρουν παίκτες άνω των 25 εκτός από τρεις. Θα μπορούν να πάρουν απεριόριστους Έλληνες και ξένους κάτω των 23.

Κατά την πρώτη διαδικασία είχαν πάρει άδεια (Super League 1 και Super League 2) οι: Αιγάλεω, Καλαμάτα, Χανιά, Λεβαδειακός (άδεια Super League 1), Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Βέροια, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη (έχει υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική).

Αντίθετα δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια οι: Απόλλων Πόντου, Θεσπρωτός, Εργοτέλης, ΟΦΙ, Επισκοπή, Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Ξάνθη, Αλμωπός, Ηρακλής και Ηροδότος, όπως και οι Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, Πιερικός, Καβάλα, Τρίκαλα και Ζάκυνθος που υποβιβάστηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 29.6.2022 εξέτασε.

α) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμόν 16158/24-6-2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’αριθμό 43/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση.

β) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμό 16165/27.6.2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’ αριθμόν 40/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Απορρίπτει την έφεση, ως απαράδεκτη”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…