Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σοβαρές καταγγελίες ασέλγειας από νηπιαγωγό σε μικρά παιδιά εξετάζουν οι αρχές της Καβάλας

Σοβαρές καταγγελίες ασέλγειας από νηπιαγωγό σε μικρά παιδιά εξετάζουν οι αρχές της Καβάλας

0

Ερευνούν αν υπάρχει σύνδεση με τον 43χρονο από τη Δράμα,στην κατοχή του οποίου βρέθηκε τεράστιο υλικό παιδικής πορνογραφίας

 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια νηπιαγωγός φέρεται να ασελγούσε σε αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας 3,5 και 4 ετών σε βρεφονηπιακό σταθμό της Καβάλας και μάλιστα απαθανάτιζε τις πράξεις της. Ο φορέας του Δήμου στον οποίο ανήκει ο σταθμός διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση μετά τις τέσσερις καταγγελίες γονέων και την ερχόμενη Τρίτη έχει κληθεί να καταθέσει η μητέρα του ενός κοριτσιού.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εάν η παραπάνω υπόθεση με την νηπιαγωγό συνδέεται με τη σύλληψη ενός 43χρονου στη Δράμα ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δυο υποθέσεις συνδέονται μιας και στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε τεράστιο υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ από την άλλη η νηπιαγωγός κατηγορείται από τους γονείς ότι φωτογράφιζε τα παιδιά στα οποία ασελγούσε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τον Σεπτέμβριο του 2021 υπήρξε καταγγελία για τη συγκεκριμένη νηπιαγωγό αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια από τον φορέα του Δήμου. Στη συνέχεια υπήρξαν άλλες δυο καταγγελίες, κατά τις οποίες η νηπιαγωγός μετακινήθηκε σε δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων. Η τέταρτη καταγγελία η οποία έγινε οδήγησε πριν από λίγες ημέρες τον φορέα του δήμου στην άσκηση κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού να μεταβαίνει την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία του φορέα για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει.

 

*Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…