Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σημαντική επιτυχία αθλητή του ΚΟΞ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Σημαντική επιτυχία αθλητή του ΚΟΞ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

0

Ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος μπήκε στην πρώτη 10άδα σε 3 αγωνίσματα

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.  ηλικιακών κατηγοριών (Εφήβων / Νεανίδων 17-18 ετών, Παίδων / Κορασίδων15-16 ετών, Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’-Β’ 12-14 ετών}  με τη συμμετοχή 115 ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης.

Ο κολυμβητής του ΚΟΞ Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος αποδείχτηκε πραγματικός μαχητής, βάζοντας τις βάσεις για μια δυνατή συνέχεια καθώς αγωνίστηκε στην κατηγορία Κ15 και κατατάχθηκε,  στα 50μ Πεταλούδα στην 5η θέση, στα 100μ Πεταλούδα στην 9η θέση και στα 50 Ελεύθερο στην 10η θέση βελτιώνοντας τους ατομικούς του χρόνους, ανέβηκε θέσεις  στη γενική κατάταξή και πέτυχε πρόκριση στους τελικούς.

Με ανάρτησή του ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τους κολυμβητές και την προπονήτρια για την προσπάθειά τους:

«Ένα μεγάλο μπράβο στον κολυμβητή μας για την προσπάθεια που κατέβαλε όλη την χρονιά και την αγωνιστικότητα που επέδειξε κατά την διάρκεια των αγώνων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς μας απέδειξε ότι βρίσκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους καλύτερους κολυμβητές της Ελλάδας , κρατώντας σταθερά, ακόμα μια χρονιά τον ΚΟΞ , στο κολυμβητικό στερέωμα.

Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτριά της ομάδας κα. Ευαγγελία Πολίτου για τις επιτυχίες της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και την πολύ καλή δουλειά που κάνει με τα παιδιά, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως με πολλή δουλειά και μεγάλη ψυχή μπορείς να καταφέρεις πολλά!!!

Συμπέρασμα : Όταν θέλουμε, όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ιστορικό παρελθόν, δυναμικό παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και η νέα κολυμβητική περίοδο να μας βρει χωρίς απρόοπτα και με ανοιχτό το κολυμβητήριο μας!!!

ΚΟΞ NEVER STOP!!!»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …