Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραμένει διευθύντρια στην πρωτοβάθμια η Έφη Στυλιανίδου

Παραμένει διευθύντρια στην πρωτοβάθμια η Έφη Στυλιανίδου

0

Νέα διευθύντρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση η Μάλαμα Σιδηροπούλου από την Καβάλα

Την απόφαση τοποθέτησης των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας.

Οι νέοι Διευθυντές εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 έως και την Πέμπτη  21 Ιουλίου 2022

Στην Ξάνθη, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένει η Έφη Στυλιανίδου, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διευθύντρια αναλαμβάνει η Μάλαμα Σιδηροπούλου.

Η Έφη Στυλιανίδου με εμπειρία στα διοικητικά της εκπαίδευσης, ΠΕ 70 εκπαιδευτικός νομικός με Msc Δημοσίου Δικαίου Δ.Π.Θ. αναλαμβάνει να συνεχίσει τα καθήκοντά της.

Η Μάλαμα Σιδηροπούλου γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης και τη Σχολική Ψυχολογία. Μέχρι πρότινος ήταν διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Καβάλας. Καλείται έως την Πέμπτη να αναλάβει υπηρεσία διαδεχόμενη τον Χρήστο Ιωαννίδη που ομολογουμένως εργάστηκε με μεθοδικότητα και διαρκές «παρών» για τα θέματα των σχολείων της δευτεροβάθμιας στην Ξάνθη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…