Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ

0

Στην επιστολή του προς το δήμαρχο δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Εκφράζει την ενόχλησή του για έλλειψη ενωτικής λειτουργίας

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου υπέβαλε την Τρίτη 5 Ιουλίου στο δήμαρχο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ, δηλώνοντας παράλληλα ότι αποχωρεί από την παράταξη της συμπολίτευσης και ανεξαρτητοποιείται. Μέσω της ανεξαρτητοποίησης ζητά, επίσης, να απαλλαγεί από όλες τις επιτροπές στις οποίες ορίστηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Με την επιστολή του θυμίζει ότι εξελέγη τρίτος σε σταυρούς στην παράταξη του δημάρχου στις εκλογές του 2019 και τονίζει ότι άσκησε από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής τα καθήκοντά του με συνέπεια και ευθύνη.

Ο ίδιος προσθέτει ότι εργάστηκε ώστε «να λειτουργήσει η παράταξή μας συλλογικά και ενωτικά», όμως διαψεύστηκε, όπως αναφέρει, αφού «η συλλογικότητα και η ενότητα έμειναν μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες».

Με την επιστολή του ευχαριστεί τους συναδέλφους του και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών με τους οποίους συνεργάστηκε και δηλώνει ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίζει να παλεύει για το καλό του τόπου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…