Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Πάνος Δαβιτίδης σχολιάζει το άνοιγμα του κολυμβητηρίου

Ο Πάνος Δαβιτίδης σχολιάζει το άνοιγμα του κολυμβητηρίου

0

«Πολλή φασαρία για μια υπόθεση που θα έπρεπε να τελειώσει εντός μιας υπηρεσίας»

 

Το θέμα της έναρξης λειτουργίας του κολυμβητηρίου σχολιάζει ο Πάνος Δαβιτίδης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα τεχνικό έργο και προβάλλεται σε υπερβολικό βαθμό από τη δημοτική αρχή, γιατί, όπως λέει, δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει ως έργο. Αναλυτικά, ο ίδιος αναφέρει: «φυσικά και είμαι χαρούμενος που άνοιξε ξανά το κολυμβητήριο, αλλά η τόση φασαρία για ένα τεχνικό έργο, που σε άλλες πόλεις τελειώνει μεταξύ των υπηρεσιών, φωτογραφίζει άλλα βαθύτερα προβλήματα.

Η έλλειψη προγραμματισμού και οργάνωσης στο Δήμο Ξάνθης, το όραμα μιας σύγχρονης πόλης, που επενδύει στο τουρισμό, στην ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς, που χρηματοδοτεί έργα ανάπλασης συνυφασμένα με τη κλιματικά αλλαγή, που επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, που ενεργεί ώστε να μειώσει το ενεργειακό της αποτύπωμα σε οδηγεί να κάνεις πρώτο θέμα το άνοιγμα του κολυμβητηρίου.

Η πόλη υστερεί σε απορρόφηση προγραμμάτων, στα οποία είναι φορέας ο Δήμος και καρπώνεται μόνο τα οριζόντια χρηματικά ποσά που δόθηκαν σε όλους τους Δήμους τα τελευταία 2 χρόνια λόγο πανδημίας.

Χρήματα που κατασπαταλήθηκαν χωρίς πρόγραμμα.

Δυστυχώς, η είδηση του ανοίγματος του κολυμβητηρίου που τόσο πολύ διαφημίστηκε θα είναι η αιτία να ανακαλύψουν πολλοί συμπολίτες μας ότι “άνθρακας ο θησαυρός”, όταν σβήσουν τα φώτα της πρόσκαιρης δόξας του.

Συγχαρητήρια και από μένα στη διοίκηση και ευελπιστώ έστω την ύστατη στιγμή να αλλάξει πλεύση γιατί η κατάσταση δεν είναι για θριαμβολογίες. Εμείς, όπως και κάθε προοδευτικός πολίτης, είναι παρόν, να συνδράμει με τη άποψη του, ώστε να ξεφύγει η πόλη από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Είναι χρέος μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…