Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΑΟΞ πλήρωσε το παράβολο και δηλώθηκε στο νέο πρωτάθλημα

Ο ΑΟΞ πλήρωσε το παράβολο και δηλώθηκε στο νέο πρωτάθλημα

0

Καταβλήθηκαν τα 7.500 ευρώ που απαιτούνταν για τη δήλωση συμμετοχής

Εξέπνευσε την Πέμπτη η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά και την παράταση που δόθηκε την Τρίτη.

Η ΠΑΕ Ξάνθη, κατέθεσε κανονικά δήλωση συμμετοχής και επίσης κατατέθηκαν και τα χρήματα ύψους 7.500 που απαιτούνται για το σχετικό παράβολο.

Αυτό δείχνει ότι η πρόθεση της διοίκησης του Μπιλ Πάπας είναι να λάβει κανονικά μέρος στο επαγγελματικό πρωτάθλημα η ομάδα του ΑΟΞ.

Το επόμενο μεγάλο αγκάθι είναι η ΕΕΑ όπου πρέπει να κατατεθεί σε πρώτη φάση εγγυητική 150.000 ευρώ, αλλά και το να αποπληρωθούν ή να διακανονιστούν τα χρέη σε παίκτες, ειδικά σε όσους έχουν ήδη κάνει προσφυγή, ώστε να μην έρχονται αφαιρέσεις βαθμών από το Διαιτητικό.

Και στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για να δημιουργηθεί νέο ρόστερ μετά την αποχώρηση των περισσότερων παικτών, άμεσα για να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση του Μπιλ Πάπας λαμβάνει την απόφαση αλλά και το ρίσκο παρά τις δυσκολίες να κατέβει η ομάδα στην SL2 ελπίζοντας ότι στο προσεχές διάστημα θα ξεμπλοκαριστούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει επιτυχώς αυτήν την συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …