Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαρίσια Φιλετάκια με Λιαστές Ντομάτες και Πορτοκάλι

Μοσχαρίσια Φιλετάκια με Λιαστές Ντομάτες και Πορτοκάλι

0

-600 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες

-125 ml λευκό κρασί

-10 λιαστές ντομάτες

-200 γρ. πράσινες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι

-2 κ.σ. κάππαρη

-3 πορτοκάλια

-4 κ.σ. μουστάρδα

-4 κ.σ. μαγιονέζα

-φρέσκο δεντρολίβανο

-ελαιόλαδο

-αλάτι, πιπέρι

Ετοιμάστε μια μαρινάδα για το κρέας: Ανακατέψτε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι, το φρέσκο δεντρολίβανο και το ξύσμα από 1 πορτοκάλι.

Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλετάκια και προσθέστε τις ελιές, την κάππαρη, την ψίχα των πορτοκαλιών κομμένη σε λεπτές φέτες και τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες.

Αλατοπιπερώστε, ρίξτε το κρασί και αφήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να στεγνώσει η σάλτσα και να ψηθούν τα μοσχαρίσια φιλετάκια.

  • Κιμαλίδικο

    -1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά -400 γρ. κασέρι, τριμμένο -1 φραντζόλα ψωμί, χωρίς κόρ…
  • Αρνάκι στιφάδο

    -2 κιλά αρνάκι από μπούτι και σπάλα, κομμένο σε 6 κομμάτια, με το κόκαλο -1 κιλό κρεμμύδια…
  • Μοσχάρι κρασάτο με καρότα και κοκκάρια

    Υλικά για 4 άτομα -1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι σε μπουκιές -80 γραμμάρια ελαιόλαδο -10…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αγκινάρες γεμιστές με ρύζι, αρακά και μυρωδικά

-12 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες -500 γρ. αρακάς -2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρ…