Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Γιόρτασε θέατρο με «Βότκα Μολότωφ» η Ξάνθη

Γιόρτασε θέατρο με «Βότκα Μολότωφ» η Ξάνθη

0

Οι ξανθιώτες απόλαυσαν σε δύο βραδιές την παράσταση του εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου»

Ευχαριστίες και αισιόδοξα μηνύματα από τους σκηνοθέτες της παράστασης Πολυξένη Καρακατσάνη και Βασίλη Λειβαδίτη

Με δύο γλυκιές και ευχάριστες βραδιές θεάτρου, το θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου» υπενθύμισε στους ξανθιώτες όσα όμορφα και ευχάριστα συμβαίνουν σε επίπεδο πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας στο νομό μας.

Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου, το υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο της Ξάνθης γέμισε από το αυθόρμητο γέλιο και το ζεστό χειροκρότημα των θεατρόφιλων που παρακολούθησαν την παράσταση «Βότκα Μολότοφ» από το θεατρικό εργαστήριο «Ανατολικά του Νέστου». Οι μαθητές του εργαστηρίου κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών για δύο σχεδόν ώρες, χαρίζοντάς τους μια καλή βραδιά.

Οι σκηνοθέτες της παράστασης και υπεύθυνοι του εργαστηρίου, Πολυξένη Καρακατσάνη και Βασίλης Λειβαδίτης, ευχαρίστησαν από καρδιάς το κοινό που, όπως κάθε χρόνο, αγκάλιασε και επιβράβευσε την καλλιτεχνική τους δημιουργία, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.

Με ανακοίνωσή του το θεατρικό εργαστήρι, ευχαριστεί επίσης το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθη για τη συνδιοργάνωση, το «Οινομαγειρείο 41» για την ευγενική του χορηγία, τον ηλεκτρονικό και τον έντυπο τύπο της περιοχής μας για τη θερμή υποστήριξη, το βιβλιοπωλείο Πυργελή, καθώς και τους συντελεστές της παράστασης Χριστεφανία Λουκίδου. για την υπέροχη μουσική που συνέθεσε, τον Οράλ Καλεντζή και την Ναρίν Μουμίν Ογλού για την προσεγμένη επιμέλεια του  styling των ηθοποιών, τη Γεωργία Βεράκη για το δημιουργικό και την Ελένη Παπαδοπούλου για τα κοστούμια.

Τέλος ευχαριστεί τους μαθητές του, που με πειθαρχία, ζήλο και συνέπεια παρακολουθούν τα μαθήματα του εργαστηρίου και με ενθουσιασμό και προσωπική υπέρβαση, καταθέτουν την ψυχή τους δίνοντας σάρκα και οστά στον όμορφο δραματικό λόγο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καθαρά Δευτέρα στα Άβδηρα: Αναβίωσε ο “Ανάποδος Γάμος” [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Πλήθος κόσμου κατέφθασε απο νωρίς ώστε να απολαύσει τα έθιμα, αλλά και τα σαρακοστιανά εδέ…