Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Για την στήριξη στην τοπική καλλιτεχνική δημιουργία διαβεβαίωσε ο δήμαρχος

Για την στήριξη στην τοπική καλλιτεχνική δημιουργία διαβεβαίωσε ο δήμαρχος

0

Με αφορμή την παρουσία του στην παράσταση «Βότκα Μολότοφ» του θεατρικού εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου»

Συνεχάρη ηθοποιούς και σκηνοθέτες για την παρουσίαση τονίζοντας τον βαρυσήμαντο ρόλο της συνέργειας των πολιτών μέσα από την Τέχνη

Στην παράσταση «Βότκα Μολότοφ», μια σειρά από μονόπρακτα του Άντον Τσέχοφ σε διασκευή Νιλ Σάιμον, που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα στο κοινό της Ξάνθης το Θεατρικό Εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης.

Σ’ ένα κατάμεστο θερινό δημοτικό αμφιθέατρο οι συνδημότες μας πρόσφεραν στο κοινό μια υπέροχη θεατρική πρόταση, την οποία σκηνοθέτησαν με μαεστρία η Πολυξένη Καρακατσάνη και ο Βασίλης Λειβαδίτης.

Ο κ. Τσέπελης δήλωσε εντυπωσιασμένος, συγχαίροντας τους σκηνοθέτες για το υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την ανάδειξη της ντόπιας καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ιδιαίτερη μνεία ωστόσο, έκανε στα μέλη της ομάδας, το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, που ανέβηκαν στη σκηνή και γοήτευσαν με τις ερμηνείες τους, αποσπώντας, στο τέλος, ενθουσιώδες και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης σημείωσε: «Η έκφραση της δημιουργικότητας, εκτός από φωτεινή διέξοδο από την καθημερινότητα, υπογραμμίζει τη βαθιά πεποίθηση ότι η συνέργεια των πολιτών-και μάλιστα μέσα από την Τέχνη-αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα ανάπτυξης και εξωστρέφειας για την ίδια την τοπική κοινωνία».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήλωση Δημάρχου Καβάλας για την οριστική καταδίκη του Οσμάν Καβάλα από το Ανώτατο Εφετείο της Τουρκίας

«Πλέον, η τύχη του Οσμάν Καβάλα βρίσκεται στα χέρια της διεθνούς κοινότητας, η οποία θα πρ…