Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Φύσηξε έρωτας» και απογειώθηκε το κέφι με τον Ηλία Βρεττό στα Δημοκρίτεια 2022

«Φύσηξε έρωτας» και απογειώθηκε το κέφι με τον Ηλία Βρεττό στα Δημοκρίτεια 2022

0

«Τα Άβδηρα είναι η δεύτερη πατρίδα μου», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης

 

Αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά όλο το κέντρο του οικισμού

 

«Φύσηξε έρωτας βοριάς» και απογείωσε το κέφι στα Άβδηρα, ο δημοφιλής και αγαπητός  καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός, που «πέταξε ψηλά», όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι του τη διάθεση, την χαρά και «μέσα στο ρυθμό μες στη μουσική», αποδεικνύοντας πως ήταν η πιο  σωστή επιλογή για μια γλεντζέδικη βραδιά όπως αρμόζει στην γιορτή της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής στα Άβδηρα.

Ηλίας Βρεττός: «Τα Άβδηρα είναι η δεύτερη πατρίδα μου»

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβηκε στην σκηνή των Δημοκριτείων εκφράζοντας την αγάπη του για τα Άβδηρα τα οποία μάλιστα αποκάλεσε «δεύτερη πατρίδα του». Και όλοι ήξεραν τον λόγο καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της αγαπημένης του Αναστασίας. Μάλιστα ο Ηλίας Βρεττός επισκέπτεται συχνά τον οικισμό και έχει αποκτήσει φίλους ενώ δεν έκρυψε και την πίστη του στα Θεία και στην Αγία Παρασκευή αναφέροντας ότι γεύτηκε το νόστιμο κουρμπάνι που κάνουν κάθε χρόνο ανήμερα της γιορτής.

Αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά όλο το κέντρο του οικισμού

Ο Ηλίας Βρεττός με μπρίο και το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του ερμήνευσε μοναδικά τις μεγάλες επιτυχίες του όπως «Φύσηξε έρωτας Βοριάς», «Και πετάω ψηλά» , «Τον  άνθρωπο τον λάθος», «Μόνο μαζί σου», «Ως το άπειρο», και αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε κατακλύσει όλο το κέντρο του οικισμού και ξεσπούσε σε χειροκροτήματα. Ιδιαίτερα ο νεαρόκοσμος είχε κάνει κατάληψη όλο τον χώρο μπροστά στην εξέδρα και τραγουδούσε, χόρευε και βιντεοσκοπούσε. Επί τρεις ώρες ο καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο κομμάτια από τα δικά του άλμπουμ αλλά και κλασσικά τραγούδια απ’ όλα τα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου, ενθουσιάζοντας το κοινό όλων των ηλικιών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού. Η μικρή θαυμάστρια την ώρα που βιντεοσκοπεί, οι φακοί των κινητών και το κέφι εκτοξεύτηκε…

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Asa Kent Jennings – Ο Σωτήρας των προσφύγων της Σμύρνης

100 χρόνια Μικρά Ασία 1922 – 2022 Στην πόλη μας, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ζουν…