Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά Γενισέας

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά Γενισέας

0

Εισέπραξαν αγωνία, απαισιοδοξία και προβληματισμό για την ακρίβεια συνομιλώντας με παραγωγούς και καταναλωτές. Αιχμές για τη στάση του τοπικού βουλευτή της ΝΔ

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Γενισέας πραγματοποίησε κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη το πρωί.

Τα συναισθήματα που εισέπραξαν τα μέλη του κλιμακίου, συζητώντας με καταναλωτές και παραγωγούς, είναι αγωνία, απαισιοδοξία και έντονος προβληματισμός για την ακρίβεια που σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά και την μείωση της κατανάλωσης που αντανακλά στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΝΕ αναφέρει: «ακόμη και η διέξοδος των λαϊκών αγορών, οι οποίες κατά παράδοση διαθέτουν φθηνότερα προϊόντα, σήμερα φαίνεται πώς περιορίζεται καθώς το κόστος παραγωγής είναι πλέον δυσθεώρητο γεγονός που συμπαρασύρει και τις τιμές των ειδών. Όλα αυτά δημιουργούν έναν κλοιό σε νοικοκυριά και επαγγελματίες ο οποίος σφίγγει ακόμη περισσότερο και δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στην τοπική οικονομία. Μια οικονομία που ούτως ή άλλως δοκιμάζεται λόγω της έλλειψης επενδύσεων και των υψηλών ποσοστών ανεργίας.

Μια κατάσταση η οποία γίνεται ακόμη πιο δραματική από την αναλγησία της κυβέρνησης και την έλλειψη επαφής της με την πραγματικότητα, όπως άλλωστε αποτυπώθηκε και στον διάλογο του πρωθυπουργού με επαγγελματία για τα τιμολόγια ρεύματος, στον οποίο λίγο πολύ είπε πως πρέπει να πει και ευχαριστώ. Έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα που αποτυπώνεται και στα δελτία τύπου που κατά κόρον δημοσιεύονται αυτόν τον καιρό από τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σ. Τσιλιγγίρη, ο οποίος ενώ για τρία και πλέον χρόνια ήταν άφαντος, ξαφνικά ανακάλυψε τον νομό του ενόψει του στησίματος της πρόωρης κάλπης».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…