Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επεκτείνεται το Νεκροταφείο Λυκοδρομίου

Επεκτείνεται το Νεκροταφείο Λυκοδρομίου

0

Μετά από δωρεά οικοπέδων δύο κατοίκων

Ήταν αίτημα χρόνων που λύθηκε από τη σημερινή δημοτική αρχή και τη συνεργασία Πολιτιστικού Συλλόγου, Εκκλησίας και κατοίκων

Ένα πολύχρονο αίτημα των κατοίκων του χωριού Λυκοδρόμιο, στα ορεινά προς Σταυρούπολη, βρήκε τη δικαίωσή του.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι είχαν ζητήσει από τις δημοτικές αρχές την επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου του χωριού. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο διότι το παλιό νεκροταφείο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που εμφανίζονταν.

Έτσι, το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου με τον ακούραστο Πρόεδρό του Άνθιμο Κυρλίδη και τον Βασίλη Καραπαπάζογλου, κάτοικο και φίλο του Συλλόγου που βοήθησε στο θέμα της δωρεάς των δύο οικοπέδων, όπως σημαντική ήταν και η βοήθεια του αρχιμανδρίτη Θεόφιλου Γκαράνη που ιερουργεί στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης του χωριού.

Αξίζει με την ευκαιρία να μνημονευτεί η χειρονομία των δωρητών των δύο οικοπέδων Κωνσταντίνου Φυντανίδη και Σοφίας Καραπαναγιωτίδου, σύζυγος Θεοχάρη.

Ήδη οι εργασίες για την ισοπέδωση των δύο δωρηθέντων οικοπέδων έχει αρχίσει από προχθές και το σύνολο των κατοίκων ευχαριστούν τη δημοτική αρχή που ανταποκρίθηκε άμεσα στο από πενταετίας αίτημα για την επέκταση του νεκροταφείου, κυρίους Μανώλη Τσέπελη δήμαρχο και Απόστολο Ελευθεριάδη, αντιδήμαρχο.

Ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Ελευθεριάδης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…