Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκτεταμένοι έλεγχοι για πλανόδιος χωρίς άδεια σε παραλιακές περιοχές της ΑΜΘ

Εκτεταμένοι έλεγχοι για πλανόδιος χωρίς άδεια σε παραλιακές περιοχές της ΑΜΘ

0

Πρόστιμο την Κυριακή σε πλανόδιο που διέθετε 485 μικροαντικείμενα προς πώληση σε παραλιακή περιοχή της Ροδόπης

Δύο ακόμη περιπτώσεις την Παρασκευή σε Παγγαίο και Αλεξανδρούπολη

Σε εκτεταμένους ελέγχους για παραεμπόριο σε παραλιακές περιοχές προβαίνουν το τελευταίο διάστημα αστυνομικά κλιμάκια στην ΑΜΘ.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής σε παραλιακή περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής άντρας, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 485 είδη παραεμπορίου (γυαλιά ηλίου, αλυσίδες λαιμού και βραχιόλια), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παραεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ακόμη, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου γυναίκα, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 21 είδη παραεμπορίου (φακούς, βεντάλιες, μαγνητάκια), στερούμενη της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παραεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στην γυναίκα το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Επιπλέον, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης άντρας, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 35 είδη παραεμπορίου (ζεύγη γυαλιά ηλίου), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παραεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…