Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εξοργιστικό: Έκλεψαν και το φορτηγό με τον εξοπλισμό των συναυλιών στα Δημοκρίτεια!

Εξοργιστικό: Έκλεψαν και το φορτηγό με τον εξοπλισμό των συναυλιών στα Δημοκρίτεια!

0

Σήμερα μέρα μεσημέρι – Ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της επιχείρησης στο 5ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λεύκης – Δεύτερη κλοπή φορτηγού μέσα στην εβδομάδα – Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου της Ξάνθης

 

Σε απόγνωση ο επιχειρηματίας Νίκος Μίλκογλου – Κάνει έκκληση για πληροφορίες – Φορτηγό Mercedes  8.14 με αριθμό κυκλοφορίας ΑΗΕ 8940 – Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972332596

Νέα κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου διαπράχθηκε σήμερα Παρασκευή μέρα – μεσημέρι ! Οι θρασύτατοι δράστες έκλεψαν το φορτηγό  Mercedes 8.14 με αριθμό κυκλοφορίας ΑΗΕ 8940 μέσα από το πάρκινγκ της επιχείρησης, που βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λεύκης. Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του φορτηγού Νίκος Μίλκογλου δημοσίευσε σε ανάρτηση τα στοιχεία του και την φωτογραφία του φορτηγού, κάνοντας έκκληση σε όποιον το δει να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 6972332596 ή να ειδοποιήσει την αστυνομία Ξάνθης. Να σημειώσουμε ότι το φορτηγό έχει αυτοκόλλητα  σ’ όλη την καρότσα η οποία είναι γεμάτη με ηχητικά μηχανήματα. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του.

Δεύτερη κλοπή φορτηγού μέσα στην εβδομάδα – Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου της Ξάνθης

Είναι φανερό ότι ο κόσμος της Ξάνθης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιδρομή κλοπών. Την Δευτέρα 25 Ιουλίου κλάπηκε το φορτηγό με το εξοπλισμό της σειράς το “Κόκκινο Ποτάμι” και τώρα το φορτηγό με ηχητικό εξοπλισμό.

Το θέμα έχει παραγίνει! Η πόλη μας είναι συνεχώς στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας για κλοπές  και η οργή όλων ξεχειλίζει.  Η κατάσταση χρήζει λήψης άμεσων μέτρων!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…