Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση παραίτησης από Ασκαρίδη για το σποτ των Γιορτών Παλιάς Πόλης στα τουρκικά

Δήλωση παραίτησης από Ασκαρίδη για το σποτ των Γιορτών Παλιάς Πόλης στα τουρκικά

0

Χαρακτηρίζει «αστοχία» το διαφημιστικό μήνυμα που ανέφερε την Ξάνθη, με το τουρκικό όνομα İskeçe και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη

 

Αποσύρθηκε μέσα σε λίγη ώρα το διαφημιστικό σποτ του δήμου Ξάνθης που αφορούσε τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και ήταν στην τουρκική γλώσσα μετά το ντόρο που προκλήθηκε γιατί ανέφερε την Ξάνθη, με το τουρκικό όνομα İskeçe.

Το Κέντρο Πολιτισμού ανάρτησε το βράδυ της Δευτέρας τρία διαφημιστικά σποτ σε ελληνικά, βουλγαρικά και τουρκικά προκειμένου να προσελκύσει επισκέπτες και από τις γειτονικές περιοχές στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Γιορτών Παλιάς Πόλης που θα πραγματοποιηθούν 3-10 Σεπτεμβρίου στον παραδοσιακό οικισμό.

Το ελληνικό και το βουλγαρικό σποτ παρέμειναν στη δημοσιότητα, ωστόσο το τουρκικό αποσύρθηκε και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης έθεσε στη διάθεση του δημάρχου την παραίτησή του αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Το κατά πόσο θα γίνει δεκτή η παραίτηση εξαρτάται από τον ίδιο το Μανώλη Τσέπελη που θα αξιολογήσει τη στάση του συνεργάτη του.

Η δήλωση παραίτησης του Ηλία Ασκαρίδη

Μετά την αστοχία στην παραγωγή του διαφημιστικού μηνύματος, από συνεργάτες μου στο Κέντρο Πολιτισμού το οποίο απευθυνόταν στην τουρκική τουριστική αγορά, με την ευκαιρία των Γιορτών Παλιάς Πόλης, για την προσέλκυση τουριστών από τη γείτονα, δηλώνω ότι αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δημάρχου Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…