Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αναβάθμιση παιδικών χαρών σε Θαλασσιά, Εξοχή, Αγ. Αθανάσιο και Μ. Τύμπανο

Αναβάθμιση παιδικών χαρών σε Θαλασσιά, Εξοχή, Αγ. Αθανάσιο και Μ. Τύμπανο

0

Στο πλαίσιο της ένταξης τριών έργων 470.000 ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τσίτσης»

 

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών η πρόταση του Δήμου Τοπείρου που αφορά στην αναβάθμιση παιδικών χαρών και αύλειων χώρων σχολικών μονάδων, καθώς και παρεμβάσεις διασφάλισης πρόσβασης σε παραλίες της περιοχής μας με προϋπολογισμό 470.000 ευρώ περίπου.

Η πράξη αποτελείται από τρία έργα συνολικά και αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση τεσσάρων παιδικών χαρών στους οικισμούς Θαλασσιά, Εξοχή, Αγ. Αθανάσιο και M. Τύμπανο, την προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό γηπέδων στους αύλειους χώρους σχολικών μονάδων και την τοποθέτηση διατάξεων και συστημάτων στις παραλίες της περιοχής μας με σκοπό την βελτίωση προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Βουλευτή Ν. Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη για την επίσπευση των διαδικασιών ένταξης του έργου και την υποστήριξή του. Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιορτινή βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων την 1η Οκτωβρίου   Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξάνθης τ…