Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Ανακοίνωση-σύσταση προς τους επαγγελματίες από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης

Ανακοίνωση-σύσταση προς τους επαγγελματίες από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης

0

Με αφορμή καταγγελία καταναλωτή καλούν τους τοπικούς εμπόρους να αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους με σεβασμό

Σε ανακοίνωση-σύσταση προς τους επαγγελματίες της περιοχής προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, με αφορμή παράπονο καταναλωτή. Όπως ενημερώνει, «ο Εμπορικός Σύλλογος μετά από καταγγελία καταναλωτή για ανάρμοστη συμπεριφορά επιχείρησης προς το πρόσωπο του είναι υποχρεωμένος να κάνει για ακόμη μία φορά σύσταση προς τους επαγγελματίες της πόλης και όλου του νομού μας για να αντιμετωπίζουν με σεβασμό και διάθεση εξυπηρέτησης τους καταναλωτές-πελάτες. Επίσης παροτρύνει τους φίλους καταναλωτές οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά απέναντί τους να την καταγγέλλουν στα αρμόδια όργανα είτε Αστυνομία είτε εποπτεία εμπορίου και γραφείο ανάπτυξης της Αντιπεριφέρειας.

Φτάνει η ανοχή και η σιωπή στα κακώς κείμενα αυτής της Πόλης-Αγοράς, λίγοι κακοί επαγγελματίες δεν μπορούν να αμαυρώνουν την εικόνα της Αγοράς μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Μαΐου

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν μέχρι τις 26 Απριλίου Σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου το απόγευμ…