Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αίτημα του δημάρχου για την κάλυψη της θέσης ταχυδρομικού διανομέα στα Κιμμέρια

Αίτημα του δημάρχου για την κάλυψη της θέσης ταχυδρομικού διανομέα στα Κιμμέρια

0

Επιστολή προς την «Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ»

 

Με επιστολή του προς την «Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ» στην Ξάνθη, η οποία κοινοποιείται και στην κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ζητά την άμεση κάλυψη της θέσης ταχυδρομικού διανομέα στα Κιμμέρια η οποία παραμένει κενή τους τελευταίους δύο μήνες προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών, με δεδομένο ότι οι ανάγκες των κατοίκων καλύπτονται αποσπασματικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο δήμος στην επιστολή, «το τελευταίο διάστημα στην Κοινότητα Κιμμερίων δεν υπάρχει ταχυδρομικός διανομέας. Εδώ και δύο μήνες, από τις πληροφορίες μας, συνταξιοδοτήθηκε ο διανομέας που εξυπηρετούσε την περιοχή και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες παρέχονται αποσπασματικά, από διανομέα άλλης περιοχής για 15 λεπτά τη μέρα, αφήνοντας την αλληλογραφία των κατοίκων στο παράρτημα ΚΑΠΗ. Όλοι οι συνδημότες μας πρέπει να περάσουν από εκεί, να ψάξουν στον όγκο των φακέλων, προκειμένου να βρουν το φάκελο με το όνομά τους. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο όταν έρχονται οι λογαριασμοί ρεύματος και τηλεφώνου, όπου αναφερόμαστε πλέον σε χιλιάδες φακέλους. Επίσης πρέπει να τονίζουμε και το θέμα της μη έγκαιρης παραλαβής με αποτέλεσμα να λήγουν προθεσμίες καθώς και το θέμα της μη ασφαλούς φύλαξης. Δεδομένου ότι υπάρχει ονοματοδοσία των δρόμων και οδοαρίθμηση η δυσχέρεια επήλθε εξαιτίας της αδυναμίας εξυπηρέτησης λόγω έλλειψης διανομέα, γεγονός που οδήγησε σε καθυστέρηση στη διεκπεραίωση των πάσης φύσεως ταχυδρομικών αποστολών από και προς τους δημότες των Κιμμερίων».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υπογραμμίζει ότι είναι αναγκαία, όσο και επιβεβλημένη η στελέχωση του ταχυδρομικού υποκαταστήματος και η διασφάλιση του απαιτούμενου επιπέδου παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και ζητά τις ενέργειες του Οργανισμού ώστε να ικανοποιηθούν οι ταχυδρομικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…