Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 42 αστυνομικοί συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στη Δαδιά

42 αστυνομικοί συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στη Δαδιά

0

Ενέργειες συνδρομής προς τις πυροσβεστικές δυνάμεις και προληπτική εκκένωση πάνω από 400 πολιτών από τα σπίτια τους

 

Για τη συνδρομή της στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στη Δαδιά ενημερώνει η αστυνομία. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνδράμει ενεργά με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την 21-07-2022 στην δασική περιοχή Δαδιάς Έβρου.

Ειδικότερα, παρέχεται ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενεργούν για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς, με προληπτική εκκένωση του οικισμού Δαδιάς Έβρου, ενώ παράλληλα, ενεργούν για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του οικισμού.

Πιο αναλυτικά, διατίθενται 42 αστυνομικοί και 21 οχήματα, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, που μέχρι στιγμής έχουν προβεί σε προληπτική εκκένωση – απομάκρυνση πάνω από 400 πολιτών από τις οικίες τους.

Οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ ο συντονισμός και η καθοδήγηση των αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιείται, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη διακινητή κοντά στο Σουφλί

Μετέφερε με ΙΧ πέντε παράτυπους μετανάστες  Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον νότιο κόμβ…