Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις καταδιώξεις διακινητών σε μία μέρα στην ΑΜΘ

Τρεις καταδιώξεις διακινητών σε μία μέρα στην ΑΜΘ

0

Το ένα όχημα διακινητή προσέκρουσε σε τοιχίο κοιμητηρίου. Δε σημειώθηκε τραυματισμός

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Καβάλας, τρεις διακινητές, ένας ελληνικής υπηκοότητας και δύο αλλοδαποί, οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε δασική περιοχή του Έβρου πλησίον του οικισμού Καλλιθέας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον οικισμό Σάλπης Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αδιέξοδο και ο δράστης – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον προέκυψε ότι οι πινακίδες του παραπάνω αυτοκινήτου είναι πλαστές.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Καβάλα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθως προσέκρουσε σε τοιχίο κοιμητηρίου και στη συνέχεια σε σταθμευμένο όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…