Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τραυματίστηκαν δύο διακινητές και πέντε διακινούμενοι λόγω εκτροπής οχήματος

Τραυματίστηκαν δύο διακινητές και πέντε διακινούμενοι λόγω εκτροπής οχήματος

0

Προηγήθηκε καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης. Σύλληψη άλλων δύο διακινητών για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με βάρκα

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου τέσσερις διακινητές, μία γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας και τρείς αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,, στην Επαρχιακή οδό Βραγιάς – Δοκού, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές,  έναν άνδρα και μία γυναίκα, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ακινητοποιηθεί σε αγροτική περιοχή. Από το ατύχημα άπαντες τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

O οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακινητής συνελήφθη επί της Ε.Ο. Ορμενίου -Αρδανίου

Οδηγούσε ταξί   Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου, από…