Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τον επαρχιακό δρόμο έξω από το χωριό τους καθάρισαν κάτοικοι των Μελιβοίων

Τον επαρχιακό δρόμο έξω από το χωριό τους καθάρισαν κάτοικοι των Μελιβοίων

0

Επαινεί την πρωτοβουλία ο Ιρ. Χατζηγκενέ, επισημαίνοντας τις ευθύνες της Περιφέρειας στον καθαρισμό πρανών

 «Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν πλέον με ασφάλεια το χωριό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο περιφερειακός σύμβουλος

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι των Μελιβοίων Ξάνθης, οι οποίοι καθάρισαν μόνοι τους και με ίδια μέσα την πυκνή βλάστηση που εμποδίζει την ορατότητα και την κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Μελιβοίων.

Αυτό μεταφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΣ ΑΜΘ Ιρφάν Χατζηγκενέ σημειώνοντας: «για την πρωτοβουλία τους αυτή, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν πλέον με ασφάλεια το χωριό τους (λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει και τροχαίο ατύχημα), αλλά η οικειοθελής προσπάθεια δεν πρέπει να καλύπτει τις αμέλειες και τις αστοχίες της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η ΠΑΜΘ είναι αρμόδια για τον καθαρισμό των πρανών και την διατήρηση του οδοστρώματος σε καλή κατάσταση, αλλά για άλλη μία φορά απουσιάζει. Μόνο που, αυτή η απουσία είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των ανθρώπων που κινδυνεύουν πλέον οι ζωές τους και πρέπει επιτέλους η Τεχνική Υπηρεσία της ΠΕ Ξάνθης να αναλάβει τις ευθύνες της και να πράξει το καθήκον της!»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέσσερις προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Προκήρυξη για δύο Αρχαιολόγους και δύο εργάτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης   Ο…